Enkele projecten die STA dienstverlening heeft mogen uitvoeren.

Dinsdag 21 Februari 2017

Dinsdag 21 februari en woensdag 22 februari 2017 hebben wij de Brussels verkeerspolitie mogen bezoeken en een kijkje mogen nemen in hun keuken. Zo hebben wij daar diverse veiligheidsadviezen mogen afgeven.

 

 

 

 

Donderdag 11 mei 2017

OP donderdag 11 mei 2017 heeft STA dienstverlening samen met Alpha Security de verzorging mogen doen op het gebied van beveiliging en verkeersbegeleiding bij AEB Amsterdam waar de hoogste punt was bereikt in de bouw van de Scheidingsinstallatie welke op een feestelijke wijze werd gevierd met heel veel genodigden.

 

 

 

 

 

Donderdag 06 April 2017

Op Donderdag 6 april 2017 hebben wij de verkeersondersteuning doen bij de zeer grote brand in Wieringerwerf. De rookwolken waren in de wijde omtrek te zien. Ondanks de grote toestroom van publiek en het afzetten van diverse wegen hebben wij de omwonende goed kunnen adviseren hoe zij het beste konden rijden richting hun woning.

 

 

 

 

Zomer 2017

Tijdens de gehele zomer heeft STA dienstverlening zijn steentje bijgedragen bij de verkeersafhandeling rondom de Cruise terminal PTA te Amsterdam dit in samenwerken met Cornedo International B.V.

 

 

 

Opleiding 14 t/m 17 September 2017

In opdracht van een groot facilitaire uitzendbureau hebben wij een complete opleiding tot verkeersregelaar verzorgt. Dit is een groot succes geworden waarbij bijna iedereen is geslaagd. Naast dat wij de complimenten hebben gekregen van onze opdrachtgever hebben wij ook de complimenten verkregen van de Gemeente "Cappele a/d IJssel", de wegbeheerder en de Politie academie. Hierbij danken wij alle betrokken partijen de hebben bijgedragen met het beschikbaar stellen van de middelen om dit succes mogelijk maken.

Wij van STA dienstverlening wensen alle kandidaten alle succes toe in hun nieuwe functie.